Logi

Logi

LOGI

Naturnära boende


Smilakojan ligger mitt i Blaikens jaktområde och är ett bra val om ni önskar ett boende i direkt närhet till jakten. Här finns plats för 12 gäster och boendet är enkelt men upplevs ändå bekvämt och exklusivt. Smilakojan saknar rinnande vatten och framdragen el, men våra gäster säger att det inte är något de saknar. Vatten finns i tjärnen och el erhålls från solceller och elverk. Den vedeldade bastun är en självklar samlingspunkt efter avslutad jakt. I Smilakojan bor ni med självhushåll eller så bokar ni helpension.

Ungefär 7 mil nordväst från Smilakojan ligger den samiska fjällgården Geunja. Fjällgården ligger i väglöst land och är  utgångspunkt vid våra ripjakter. Till Geunja kommer man med båt eller med helikopter. 


Självklart hjälper vi även till att förmedla hotell om så önskas.

Smilakojan

Smilakojan ligger mitt i  Blaikens jaktområde och är en bra utgångspunkt vid både älg- och småviltsjakt. Här bor ni med helpension eller självhushåll.

Till fjälls

Vid våra ripjakter  erbjuds ett exklusivt boende på den samiska fjällgården Geunja.

Vildmarkslyx

Även fast vårt boende ligger långt från "civilisationen" har vi ambitionen  att erbjuda  ett bekvämt boende  med god mat och dryck.

Naturnära boende

Av erfarenhet vet vi att våra gäster hellre väljer att bo nära naturen än på hotell.